TA STRAN JE TVOJA POT NAPREJ!

    Tukaj boš našel posnetke o pomembnih in manj pomembnih rečeh. Vsak posnetek je kot del slike, ki jo boš sestavil sam. Zakaj se ne prestavim? Tudi izgovore in oblike pritoževanja, a ne le slabe vsebine. 

Vsak od nas je IRIZISTIBL, enkraten in neponovljiv. Ugledal si luč sveta, imaš torej vstopnico. Z mano pa več o:

ABC Psihologije vedenja; S čem smo določeni?

Večni razkorak med željo in realnostjo

Pomen zavedanja lastnih vrednot

Vsi imamo cilje, zakaj ne uspe vsem enako?

Vztrajnost potrebuje nenehno podporo in dokaze

Orodja za izboljšave lastne organizacije dela, mišljenja in čustev

Okolje; spodbudno orodje pri opravljanju nalog ali stres?

Vpliv dobrih navad na doseganje ciljev

Pozitivno mišljenje

Vizualizacija

Kako se razviti v tisto, kar si želimo

MOČ POHVALE

Kaj se v nas zgodi, ko prejmemo pohvalo? Dokazano je, da je aktivnost možgan v prefrontalnem korteksu sorazmerno povezana z obsežnostjo pohvale. Torej, bolj, ko smo pohvaljeni, večja je aktivnost možganov in več dopamina izločajo, tako da nam je posledično bolj prijetno. :-) 

Pomembno je, da jo oblikuje bistra in jasna misel, da je iskrena in dana na način, ki prejemnika ne spravlja v neprijetno situacijo. Naj bo naravnana na prejemnika in ne toliko na vas, ki jo dajete.

S TABO SEM!

Posnetek o pomenu izbire trenutka, ko izrazimo podporo in razumevanje je korak naprej. Pomagal vam bo pri razmišljanju in čutenju trenutka šibkosti nekoga, ki ga imate radi. Takrat je namreč pravi čas za spodbudno pohvalo. Tako sporočamo, da cenimo prizadevanje, čas, ki ga nekdo posveti izboljšavi, trud, ki ga vloži v spremembo. Saj je namen dosežen že ob prizadevanju narediti nekaj dobrega. Samo tako naprej!!!